Met Trainingskampen.nl komende winterstop op trainingskamp!

Veel clubs hebben zich dit jaar tijdens de winterstop op de tweede seizoenshelft voorbereid tijdens een trainingskamp in binnen- of buitenland.

Het voetbalseizoen is inmiddels ten einde, sommige clubs zijn al bezig aan de eerste periode van de voorbereiding, of clubs denken al na of zijn al bezig met een trainingskamp tijdens de winterstop het komende seizoen. Waarom? Hoe eerder men erbij is, hoe meer keus (data, locaties) en ook de prijzen van de vliegtickets zijn aantrekkelijk. WIK, SVC’08, PGS/Vogel, DUNO en VUC bijvoorbeeld, hebben al geboekt voor Gran Canaria in januari 2024.

Haaglanden Voetbal wil komend seizoen meerdere clubs volgen op hun trainingskamp. Interesse om met je club tijdens de winterstop de zon in Zuid-Europa (Spanje of Portugal) op te zoeken, laat het dan nu alvast weten aan Haaglanden Voetbal (trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl)

Wij hebben een exclusieve overeenkomst met het wel bekende TRAININGSKAMPEN.NL om ook jouw trainingskamp tot in de puntjes te verzorgen. En bovendien, Haaglanden Voetbal volgt ook jouw club tijdens het trainingskamp (via onze website en/of TV-uitzendingen) en dat betekent natuurlijk een prima exposure voor de club.

Trainingskampen.nl verzorgt meerdaagse trainingskampen op veel locaties in Zuid-Spanje (maar ook op Mallorca, Gran Canaria of Tenerife) of Portugal. Maar uiteraard ook in eigen land.

Meld nu bij Haaglanden Voetbal of jouw club voornemens is volgend seizoen tijdens de winterstop een trainingskamp in binnen-of buitenland te organiseren (plus opgave gewenste data en voorkeurlocaties). Wij spelen je interesse door aan Trainingskampen.nl en er wordt contact met je opgenomen of je krijgt vrijblijvend een offerte. Conform onze afspraken met Trainingskampen.nl, zullen wij komende winterstop dus clubs volgen die hun reis geboekt hebben bij Trainingskampen.nl

Dus wacht niet langer (meld je bij Haaglanden Voetbal) en ontvang vrijblijvend een offerte van Trainingskampen.nl voor jouw voorkeursdata en locatie.

Lees verder