sv Nootdorp hengelt Tony van den IJssel en Mo Ozdemir binnen

sv Nootdorp heeft zich versterkt met Tony van den IJssel en Mo Ozdemir, die beiden overkomen van het Wateringse VELO, dat nog in strijd is voor een plaats in de Vierde Divisie.

Van den IJssel, geen onbekende in het dorp, heeft na goede gesprekken met de TC de keuze gemaakt om de overstap naar de geel-zwarten te maken. ,,Wij hadden Tony al langere tijd op het oog en na goede gesprekken te hebben gehad zijn wij erg blij dat hij komend seizoen bij ons speelt. Hij past uitstekend bij de visie van de club en zal zijn draai snel gaan vinden. Ik weet zeker dat wij veel plezier van Tony gaan beleven, zowel binnen als buiten het veld”, aldus technisch manager Yannick Blom. ,,Van den IJssel zal met zijn snelheid, doelpunten en zijn mentaliteit een mooie aanvulling zijn op de puzzel die komend seizoen weer gelegd moet gaan worden.”

Tony van den IJssel

Mo Ozdemir is een speler die zowel op middenveld als in de verdediging uit de voeten kan. Blom: ,,Hij komt graag aan de bal en wil het spel snel verleggen. Daarnaast is hij met zijn inzet en mentaliteit een speler waarop je altijd kunt bouwen. Dit begint, zoals hij zelf ook zegt, al op het trainingsveld. De naam van Mo kwam via meerdere kanten bij mij terecht. Hierop zijn wij het gesprek aangegaan. De klik was er direct en hij past perfect bij de club, ook op de lange termijn. Daarom zijn we ook erg blij met de komst van Mo”, laat Yannick Blom weten.

Mo Ozdemir
Lees verder