DUNO boekt trainingskamp op Gran Canaria met drie selectieteams

Na WIK is DUNO de tweede club uit de regio, die inmiddels haar trainingskamp heeft vastgelegd bij onze partner Trainingskampen.nl. DUNO gaat met liefst zestig personen richting Maspalomas op Gran Canaria.

Tekst: Ton Beije

Dat de groep zo groot is, is niet zo moeilijk te verklaren. Nick van der Toorn, selectiemanager bij DUNO, die nauw betrokken is bij de organisatie, legt uit: ,,Onze selectie bestaat vanaf aankomend seizoen (2023-2024) uit een eerste, een tweede alsmede een onder 23-elftal. Dit loopt natuurlijk op in de aantallen die meegaan. Daarnaast zijn ook onze ‘vijfde colonne’ alsmede sponsoren van harte welkom om mee te gaan.”

DUNO heeft ook de smaak te pakken. Dit jaar ging de club met een grote groep voor het eerst op trainingskamp naar het buitenland, naar het Zuid-Spaanse Torremolinos. Van der Toorn: ,,Dat klopt helemaal. Het was voor ons even sfeer proeven, maar alles is ons zeer goed bevallen. We kregen van zowel spelers als stafleden alsmede onze vijfde colonne alleen maar positieve berichten erop terug.”

Temperatuur

Nu met zo’n grote groep naar Gran Canaria. Waarom het Spaanse eiland, dat ook in januari bekend staat voor het betere weer? Van der Toorn: ,,We wilden in januari ook de warme temperaturen hebben. Vergeleken met Torremolinos zijn de temperaturen in Gran Canaria stukken beter en ook de vijf-dagen-trip die van toepassing is op Gran Canaria sprak ons ten zeerste aan.”

Super geregeld

Na het succes in Torremolinos, was het voor DUNO een logische keus om ook het trainingskamp op Gran Canaria volledig te laten verzorgen door Trainingskampen.nl. Van der Toorn legt: ,,Met Trainingskampen.nl was het afgelopen trainingskamp echt super geregeld. Zowel achter de schermen als op bestemming. Alles was van A tot Z goed geregeld. Vandaar dat de keuze snel door ons was gemaakt. Trainingskampen.nl dacht ook nu weer actief met ons mee, wat wij als klant willen en wat onze wensen zijn.”

DUNO verblijft van 12 tot en met 16 januari op Gran Canaria, waar de trainingsfaciliteiten en de mogelijkheden om een wedstrijd te spelen ook uitstekend zijn.

Heeft ook uw club al ideeën om komende (lange) winterstop op trainingskamp te gaan? Laat het Haaglanden Voetbal weten (trainingskampen@haaglandenvoetbal.nl) , dan kunnen wij ook uw vereniging volgen, een goede pr voor de club!

Lees verder