Zaalvoetbal (2): In B-categorie bekerwinst GZV Watergras en verlies Mazzelstars vrouwen

Ook in de B-categorie werd de finale van de beker afgewerkt in de Margriethal in Schiedam tussen GZV watergras 19 en zvv Den Haag 11, evenals de finale bij de vrouwen tussen Berkel en het tweede team van Mazzelstars uit Zoetermeer.

Tekst & foto’s: Alex Pronk

Finale B-categorie

GZV Watergras H19 – zvv Den Haag 11

Onder leiding van scheidsrechter Abderrahim Essaghir en secretaris Mece Acer verloor zvv Den Haag na een ruststand van 3-1 met 7–2. Namens zvv Den Haag 11 scoorden Quinten van Dorst en Nafis Sugiyono. Er was wel een opmerking, dat GZV Watergras met spelers actief zou zijn geweest die normaliter in het eerste uitkwamen.

Finale vrouwen

Mazzels Stars 2 – Berkel 1

Onder leiding van scheidsrechter Ricardo Warring weerden de Zoetermeerse vrouwen zich kranig tegen het betere Berkel. De kampioen uit de Hoofdklasse, Berkel, won na ruststand 0–1 uiteindelijk met 0–3 van Mazzel Stars vrouwen 2. Namens Berkel scoorden Sandra Welles, Allyssa Daal en vlak voor tijd Jonna Hulshof.

Komend seizoen zal er bij de KNVB een nieuwe competitieleider actief zijn. De huidige competitieleider Milly Verburch gaat zich dan voorlopig alleen bezighouden me de aanstellingen van de scheidsrechters.

 

Lees verder