Captain Barbara Lorsheyd gaat veertiende seizoen in bij ADO Den Haag Vrouwen

Keepster Barbara Lorsheyd (foto) heeft haar handtekening gezet onder een nieuw contract. Hiermee is de 32-jarige goalie voor het veertiende (!) seizoen aan ADO Den Haag Vrouwen verbonden.

Foto’s: Eric de Wit

De sterkhouder is vanaf het begin van de oprichting van de Vrouwen Eredivisie betrokken en is daarmee één van de langstzittende speelsters in de Eredivisie. Naast ADO Den Haag speelde Lorsheyd twee seizoenen voor Telstar en één voor FC Twente.

Lorsheyd over haar veertiende seizoen bij haar club: ,,Het is mooi als je bij de club waar je al zo lang speelt nog een jaar kan bijtekenen. Het is een eer om nog een jaar voor ADO Den Haag te mogen spelen. Als ervaren speelster wil ik het team ook volgend seizoen weer helpen om en er met zijn allen een mooi jaar van maken.”

Annabel Toorenburg over de gezette handtekening van de zelfopgeleide goalie: ,,Lorsheyd is zowel binnen als buiten het veld heel belangrijk voor het team. Inmiddels is ze uitgegroeid tot waar clubicoon. Iedere training legt zij, nog steeds, voor zichzelf en het team de lat hoger. Dit uit zich onder andere in wedstrijden waar Lorsheyd een slot op de deur is en punten pakt voor het team. Op naar seizoen veertien!”

(Bron: ADO Den Haag Vrouwen)

Lees verder