DHC haalt Giovialli Serbony binnen

Giovially Serbony (foto boven), de topspits die van z’n achttiende tot en met tweeëndertigste op topniveau heeft gespeeld, is de nieuwe aanwinst voor volgend seizoen voor DHC.

De laatste twee seizoenen wilde hij nog graag samen met zijn broers spelen en koos daarom voor RVC Celeritas. Hij wil nu nog één keer vlammen in het shirt van DHC.

Giovialli speelde in de jeugd bij Tonegido en Laakkwartier en bereikte het eerste elftal van Laakkwartier. Daarna volgde het in de toenmalige Hoofdklasse spelende Tonegido. Vervolgens werd het de Bollenstreek (FC Rijnvogels), daarna Haaglandia, topklasser VVSB (met onder meer de halve finale van de KNVB-beker), Rijnsburgse Boys, waarna hij bij Westlandia weer onder trainer Edwin Grünholz ging spelen.

Nathaniël Prosetiko

De technische staf van DHC is heel blij met zijn komst. Maar Serbony is nu niet de enige die aan de selectie wordt toegevoegd. Naar DHC komt ook de 21-jarige Nathaniël Prosetiko. De middenvelder speelde eerder bij AGB MASV en FC Skillz. Hij gaat nu de uitdaging aan voor de eerste selectie van DHC.

Lees verder