GDA zaterdag in nacompetitie gastheer voor FC Maense

Op zaterdag 10 juni wordt de nacompetitie voortgezet met de tweede ronde waarin GDA, de ploeg van trainer Robin den Dulk (foto) een thuiswedstrijd moet afwerken tegen het Rotterdamse FC Maense, dat afgelopen weekend net te sterk was voor Vredenburch.

De Rijswijkers pakten op 27 mei in de laatste competitiewedstrijd tegen ODB de derde periode en vierden dit met veel vuurwerk en rookbommen na afloop van die wedstrijd. Echter een week later was de nacompetitie al voorbij door het verlies van 2-1 in de eerste ronde bij FC Maense. Vredenburch zal dus ook komend seizoen weer in de vierde klasse uitkomen.

Gooi

FC Maense is nu komende zaterdag de tegenstander van GDA op Sportpark Madestein. Zal het de Loosduiners lukken om door winst de finale van de nacompetitie te bereiken en daardoor een gooi te kunnen doen naar promotie naar de derde klasse? De winnaar gaat dus door naar de finale op zaterdag 17 juni op neutraal terrein tegen de winnaar van het duel tussen sv Charlois en Groeneweg. Die wedstrijd wordt ook komende zaterdag afgewerkt. De verliezer van de finale speelt volgend seizoen in de vierde klasse.

GDA verwacht – niet alleen uit Loosduinen – maar ook uit de regio grote belangstelling en adviseert om zoveel mogelijk op de fiets te komen richting Madestein, want de parkeerruimte is beperkt. De wedstrijd begint zaterdag om half drie.

Lees verder