FC Skillz huldigt spelers en sluit seizoen gezamenlijk af

Na het kampioenschap in de zaterdag tweede klasse E binnen te hebben gehaald, sloot FC Skillz onlangs haar tweede seizoen in het seniorenvoetbal gezamenlijk onder het genot van een etentje af.

Hoofdtrainer Oussama Bekkaoui sprak de spelers toe, ook nam het bestuur het woord en zo blikte de club gezamenlijk terug op haar tweede seizoen in het seniorenvoetbal. Het seizoen kende veel hoogte- maar ook dieptepunten en daar werd op een mooie wijze op gereflecteerd met elkaar om daar lering uit te trekken.

Ook werden diverse spelers gehuldigd, die in de prijzen waren gevallen. Zo werd Adam Bekkaoui (zie kopfoto) bekroond tot ‘speler van het jaar’ met Djurandy Swedo (foto hierboven rechts) en Samir el Moussaoui (foto links) op respectievelijk de tweede en derde plaats. De 19-jarige Yassin Chentouf (foto hieronder rechts) werd betiteld als ‘talent van het jaar’. Abdel Tufi (foto links) won de prijs van ‘topscorer van het jaar’ met een totaal aan negentien doelpunten dit seizoen.

Nieuw dit jaar is de prijs voor de ‘publiekslieveling’, die in het leven is geroepen door Section Skillz, de supportersvereniging van FC Skillz. Deze prijs ging naar Djurandy Swedo.

Na een korte vakantie zal FC Skillz op 20 juni haar eerste gedeelte van de voorbereiding op het nieuwe seizoen al starten. Dit om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op haar intrede in de zaterdag eerste klasse.

Lees verder