Voorlopig geen uitbreiding complex HVV

HVV krijgt voorlopig geen uitbreiding van het complex op de Diepput. De club was duidelijk geïnteresseerd in de locatie van Tennispark OTC. De club moet in ieder geval op dit moment van die optie afzien.

In februari van dit jaar heeft de club de leden geïnformeerd dat de Koninklijke H.C.&V.V. overeenstemming had bereikt met de verkoper over de verkrijging van de aandelen en grond van Tennispark OTC. Het doel was om door de verkrijging van deze grond op termijn in te kunnen spelen op de behoefte van de vereniging om verder te kunnen groeien.

De huidige velden van HVV worden zeer intensief gebruikt voor voetbal en cricket, veel jeugd wil lid worden van de club, maar helaas bestaat er een wachtlijst. De groei wordt dus beperkt.

Voorwaarden

Als onderdeel van de overeenstemming had het hoofdbestuur van HVV bepaalde voorwaarden gesteld om tot de daadwerkelijke aankoop over te gaan. ,,Helaas is het niet mogelijk gebleken om deze voorwaarden adequaat op te volgen. De vereniging ziet dan ook geen verdere mogelijkheid op dit moment om de aandelen en de grond van Tennispark OTC te verwerven”, laat Zev Davidson namens het hoofdbestuur weten op de clubsite. ,,Als Hoofdbestuur betreuren wij dit, maar wij zullen actief de ontwikkelingen in de buurt en mogelijke alternatieven blijven volgen die ons kunnen helpen bij onze groeiambities”, aldus Davidson.

Lees verder