Zwaluwen Vlaardingen heeft selectie voor komend seizoen rond

Met het toevoegen van drie nieuwe spelers, heeft zaterdag Vierde Divisionist Zwaluwen Vlaardingen van trainer Henk de Zeeuw de selectie voor het komende voetbalseizoen rond.

Melden wij al eerder de overkomst van VELO naar Zwaluwen van Delano Vogel, nu heeft ook doelman Jari Puister (foto) zijn overstap van de Wateringse club bekend gemaakt. De club op de eigen website hierover: ,,Toen wij vernamen dat Jari op zoek was naar een nieuwe uitdaging, hebben wij direct contact gezocht. Ondanks dat Jari meerdere keuzes had, zijn we blij dat hij voor Zwaluwen kiest. Hij gaat de concurrentie aan met Mark van Es en Nico Harksen. We zijn zeer content om het seizoen te starten met drie van zulke kwaliteitskeepers. Een feest voor onze nieuwe keeperstrainer Ruben Muskiet om met deze jongens aan de slag te gaan”, aldus Zwaluwen.

Enthousiast

Over de komst van Delano Vogel zegt de club: ,,In onze zoektocht naar een verdedigend ingestelde middenvelder zijn we uitgekomen bij Delano. Sterk in de duels en veel coachend kregen we terug van onze scout Masoud. Na onder andere VUC en het afgelopen seizoen VELO, wilde Delano heel graag een kans om zijn kwaliteiten te laten zien op een hoger niveau. Hij werd enthousiast over de werkwijze van Zwaluwen en onze trainer Henk de Zeeuw”, oordeelt Zwaluwen op haar website.

Wensenlijst

Yusri el Kandousi is de derde en laatste aanwinst voor Zwaluwen. ,,Nadat Zwaluwen vorig seizoen ongeslagen de eerste periode won kwam Yusri met Jodan Boys op bezoek. Hij maakte toen met twee goals abrupt een einde aan de ongeslagen reeks van Zwaluwen. Trainer Henk de Zeeuw zette hem gelijk op onze wensenlijst. We zijn dan ook erg blij dat Yusri komend seizoen zijn goals en assists voor Zwaluwen komt maken. Hij is een creatieve speler met een individuele actie die zelf kan scoren, maar ook graag anderen alleen voor de keeper zet. Nadat hij een paar seizoenen de absolute smaakmaker was van Jodan Boys, maakte hij vorig seizoen de stap naar de Derde Divisie bij ASWH. Door onder meer een vervelende blessure is dat niet geworden wat hij ervan gehoopt had. Nu hij weer fit is wil hij weer graag laten zien wat hij allemaal in huis heeft en we zijn blij dat hij Zwaluwen kiest als zijn podium.”

Lees verder