Warming-up nacompetitie 4e/5e klasse: GSC ESDO, Quick en KSD Marine mogen nog hopen

Voor de ploegen die strijden om een plek in de vierde klasse zijn de finales aangebroken. GSC ESDO wil promotie behalen ten koste van KSD Marine en Quick neemt het op tegen Moordrecht.

Tekst: Roland van der Linden

GSC ESDO – KSD Marine

Op het terrein van VCS komen GSC ESDO en KSD Marine tegen elkaar in actie. De ploeg van trainer Ali Boussaboun (foto) kende een goed seizoen in de vijfde klasse en was lang betrokken in de strijd om de titel. Uiteindelijk moest GSC ESDO het kampioenschap laten aan het zeer sterke ONA. Tegenstander KSD Marine kwam uit in de 4e klasse D en bleef maar net boven de degradatiestreep. De mannen van trainer Henk Baggerman hadden een punt voorsprong op Moerkapelle, dat degradeerde. De winnaar van dit duel mag komend seizoen in de vierde klasse uitkomen.

Quick (za) – Moordrecht

De tweede finale wordt gespeeld op het terrein van DWO. Quick (za) en Moordrecht binden in Zoetermeer de strijd met elkaar aan. De twee teams kwamen elkaar al tegen in de competitie. In Moordrecht ging Quick er met een 2-0 overwinning vandoor. Het duel op Nieuw Hanenburg eindigde in 2-2. Quick eindigde in 5B op een derde plaats met 52 punten ruim voor Moordrecht dat maar tot 41 punten kwam en als vierde eindigde.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder