Warming up nacompetitie 3e/4e klasse: BSC’68 ontvangt Meerburg, uitduel Stompwijk’92

BSC’68 neemt het op tegen een ploeg, die het al in de competitie tegenkwam. Voor de equipe van Abdullah Sari (foto) staat een confrontatie met Meerburg op het programma. Stompwijk’92 krijgt het aan de stok met Hermes DVS.

Tekst: Roland van der Linden

BSC’68 – Meerburg

Op Ons Nieuwe Erf komt BSC’68 in actie tegen Meerburg in de tweede ronde van de nacompetitie. De club uit Benthuizen eindigde in de 4e klasse A op een fraaie tweede plek kort achter kampioen Zevenhoven. Tegen Meerburg werd in de onderlinge confrontaties een keer gelijk gespeeld en een keer gewonnen. De winnaar van dit duel komt uit tegen de winnaar van de wedstrijd tussen FC Oegstgeest en CVC Reeuwijk.

Hermes DVS – Stompwijk’92

Na de 3-1 overwinning op Maasdijk moet Stompwijk’92 het opnieuw opnemen tegen een ploeg die in de 4e klasse E uitkwam. Nu moet de equipe van trainer Erik van Manen proberen af te rekenen met Hermes DVS. De Schiedammers, die als tweede eindigden, zullen een lastig obstakel vormen in de tweede ronde. Bij winst mag Stompwijk’92 de strijd aangaan met ’s-Gravendeel of Laakkwartier, met tijdelijk aan het roer Sjaak Polak.

Lees verder