Warming-up nacompetitie 3e/4e klasse: Mooie affiches voor Haagse ploegen

GDA zal zich op Madestein moeten ontdoen van FC Maense om de derde ronde van de nacompetitie te bereiken. Voor Laakkwartier staat een uitduel bij ’s-Gravendeel geprogrammeerd. Het Haagse onderonsje tussen sv Houtwijk en BMT belooft een mooi treffen te worden.

Tekst: Roland van der Linden

sv Houtwijk – BMT

Op Sportpark Rijnveld staat het duel tussen derdeklasser sv Houwijk en vierdeklasser BMT op het programma. De Houtwijkers zullen er alles aan doen om haar plek in de derde klasse te behouden. Het team zal gecoacht worden door het trainersduo Jan Kloor en Herman Knoppert, dat ook in het komende seizoen deel zal uitmaken van de technische staf. Tegenstander BMT zal zich niet zomaar gewonnen geven. Na een sterk seizoen in 4C eindigde BMT op de derde plek met vier punten achterstand op kampioen PGS/VOGEL.

‘s-Gravendeel – Laakkwartier

Laakkwartier speelde in de eerste ronde een doelpuntrijk duel tegen SJZ. Aan de Jan van Beersstraat eindigde het duel in 6-4. Nu mag Laakkwartier onder leiding van de tijdelijke trainer Sjaak Polak (foto) op bezoek bij ’s-Gravendeel. De thuisclub kwam dit seizoen uit in de vierde klasse F en eindigde op een tweede plaats.  Het zal een pittig duel worden voor Laakkwartier dat haar positie in de derde klasse graag wil behouden. De winnaar van deze wedstrijd komt uit in de finale tegen Herms DVS of Stompwijk’92.

GDA – FC Maense

Op Madestein komt GDA in de tweede ronde uit tegen FC Maense. De Rotterdammers speelden in het afgelopen seizoen in de derde klasse C met onder andere OLIVEO, DSVP, Ariston’80, SEP en DHL als tegenstander. FC Maense nam in de eindrangschikking de tiende plaats in. GDA zal alles op alles zetten om een ronde verder te komen ten koste van de bezoekers.

Lees verder