Warming-up 1e/2e klasse: Oscar Laguna Burgos (Den Hoorn): ,,Scherp beginnen”

sv Den Hoorn gaat in de nacompetitie zaterdag op bezoek bij Spirit. Oscar Laguna Burgos (foto) heeft momenteel – na het vertrek van John Hage als hoofdtrainer – de touwtjes in handen. De sympathieke trainer zou graag met zijn team ook een ticket voor de eerste klasse voor volgend seizoen veiligstellen.

Tekst: Ton Beije

Oscar Laguna Burgos rekent uit ook weer op de steun van de eigen supporters. ,,Het had fijner geweest als we wederom thuis hadden gespeeld met onze aanhang, maar ik verwacht ook zeker, dat er – zoals altijd – best wat mensen uit Den Hoorn richting Spirit komen om voor ons als twaalfde man te fungeren.”

Finale

,,De focus is er volledig, de wedstrijd leeft bij de staf en de spelers. Het is weer een finale om lijfsbehoud of in het geval voor Spirit voor promotie. Ik heb wat inside-informatie gekregen over Spirit  en heb vernomen, dat het een stugge, goed voetballende ploeg is.”

Scherp

,,Ik verwacht dan ook een lastige wedstrijd voor ons tegen Spirit. Het is aan ons om scherp te beginnen, maar als wij ons niveau kunnen halen, dan heb ik er vertrouwen in, dat we deze finaleronde door gaan komen. Handhaven is – na zo’n hectisch seizoen – de doelstelling waar we vol voor gaan.”

Laguna Burgos kan niet over alle spelers beschikken. ,,Ik mis Felix Nijman, Peterson Schenkels en Denzel dos Santos.”

Ook HVV is nog in de race. De ploeg van trainer André Wetzel gaat in Gouda op visite bij DONK.”

 

Lees verder