DHC komend seizoen ook van start met O23-team

Er wordt hard gewerkt aan een wederopbouw van het roemruchtige DHC, een proces dat tijd vergt. Karakter, kwaliteit en plezier is hiervoor de basis en niet te vergeten: vooral geduld, want zoiets gaat niet vanzelf.

Vanaf de jeugd tot aan het vlaggenschip zal er de komende jaren weer een herkenbaar spelsysteem moeten komen waarbij ontwikkeling centraal staat. De technische commissie van DHC is dan ook zeer verheugd te melden dat er aankomend seizoen een O23-team DHC mag vertegenwoordigen. Op die manier is er direct een verbinding tussen de jeugdopleiding en de selectie.

Trainer

Veel voetballiefhebbers vangen langzaam de positieve vibes op, die op de Brasserskade heerst: the only way is up! ,,We moeten dit samen doen en met alle aanmeldingen van spelers is DHC ook op zoek naar de juiste begeleiding”, laat de TC weten. ,,Voor onze O23-selectie geven wij dan ook iedereen de kans om zich aan te melden als trainer voor deze groep. Op een prachtige accommodatie, met een gewaardeerde spelersgroep en met de juiste randvoorwaarden kan jij je nu aanmelden als trainer.” Klik HIER voor meer info.

Lees verder