Alle finales voor grote finaledag Haaglanden Voetbal Toernooi bekend

Deze week zijn de laatste halve finales gespeeld bij de jeugd in het Haaglanden Voetbal Toernooi. Bij de jeugd – jongens en meisjes – wordt gestreden om de Sir Winston Fun & Games Cup. Verder strijd om O23-Cup, de Engelhard Cup (vrouwen), de Halve Maan Cup en de Sir Winston Cup (senioren). Vanwege Corona heeft het toernooi enkele malen niet plaats kunnen vinden. Maar zaterdag 17 juni gaan alle ploegen weer los!

De grote finale gaat tussen Tweede Divisionist Scheveningen en Derde Divisionist Quick. Die strijd, om de Sir Winston Cup, begint op zaterdag 17 juni traditiegetrouw om 17.00 uur. Beide teams gaan strijden om de fraaie prijzen.

Op deze grote toernooidag op het complex van Wilhelmus beginnen de eerste zeven finales al om 09.00 uur. In de vele finales staan de jongens- en meisjesteams in de diverse leeftijdsgroepen, de vrouwen (RKAVV-Forum Sport om 14.15 uur), de O23-teams (HBS O23-Oliveo O23 om 11.30 uur) en is er ook de strijd om de Halve Maan Cup tussen Te Werve en Duindorp SV (14.15 uur).

Kortom de gehele dag voetbal. Alle prijsuitreikingen zijn op het podium op het grote plein voor het clubgebouw. Wilhelmus en Haaglanden Voetbal hebben niets aan het toeval overgelaten en er zijn weer fraaie prijzen te winnen. Wij rekenen op een sportieve inzet van alle ploegen.

Na afloop van de grote finale is er op het Eventplein nog een derde helft met een zanger en veel sfeer!

Klik HIER voor een overzicht van het volledige programma op de Haaglanden Voetbal Finaledag!

(Foto: FC ’s-Gravenzande, de laatste winnaar van de Sir Winston Cup)

Lees verder