ADO Den Haag kan ook streep zetten door naam Fred Grim

Nadat eerder al Danny Buijs koos voor Fortuna Sittard galmt in het geruchtencircuit als opvolger van Dick Advocaat bij ADO Den Haag al langer de naam van Fred Grim (foto). Hij lijkt echter bij FC Emmen de opvolger te worden van de naar FC Groningen vertrekkende Dick Lukkien.

Grim (57) zou al met de zondag gedegradeerde club om tafel hebben gezeten om de laatste formaliteiten in te vullen, zo laat VI weten. Grim zou een nieuw avontuur op de Oude Meerdijk wel zien zitten. Hij was eerder als trainer actief bij Almere City FC, RKC Waalwijk, Willem II, Ajax, Sparta Rotterdam, Jong Oranje en zelfs even als interim-bondscoach van het Nederlands elftal.

De naam van Grim viel ook regelmatig bij ADO Den Haag, maar de kans lijkt groot dat toch Giovanni Franken opnieuw aan het roer komt bij de Haagse club. ADO Den Haag, dat over enkele weken begint met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zit nog zonder trainer. Het wachten is op het moment, dat eigenaar Bolt – in aansluiting op de nieuwe algemeen en technisch directeur – ook de nieuwe trainer presenteert.

(Orange Pictures)

Lees verder