Tom Hesselink, Tony Lentin en Fouad Guernaoui vormen technische staf SVH

SVH heeft de technische staf voor komend seizoen rond. Trainers Tom Hesselink (foto) en Tony Lentin hebben hun contract verlengd. Daarnaast wordt Fouad Guernaoui toegevoegd aan de staf.

,,De contractverlenging van Tom en Tony is al een aantal maanden rond. Dat was voor ons een cruciaal onderdeel van de voorbereidingen op de overstap naar het zaterdagvoetbal. Ook de spelersgroep is destijds direct geïnformeerd, met unaniem enthousiaste reacties als gevolg”, aldus het bestuur van SVH. In die plannen past ook de komst van Fouad Guernaoui. ,,Deze trainers brengen allemaal hun eigen specifieke ervaring en kennis mee en zijn absoluut complementair. Een mooie mix, die kan zorgen voor de verdere ontwikkeling van het team. Net als afgelopen seizoen zullen ze ondersteund worden door teammanager David van Allen. Als club zijn wij heel blij met deze staf.”

Voorbereiding

De club heeft een wisselvallig seizoen achter de rug waarin slechte wedstrijden werden afgewisseld met sterke. ,,Helaas was de nacompetitie het eindpunt en slaagde de club er niet in om de overstap naar de zaterdag als derdeklasser te maken”, aldus het SVH-bestuur. De staf is nu volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarbij de focus ligt op de samenstelling van de spelersgroep. Versterking met een doelman en een verdediger is daarbij zeer welkom. De spelersgroep traint tot begin juli en zal de voorbereiding hervatten op 8 augustus. De voorbereiding wordt afgesloten met het toernooi om de SVH Cup, op donderdag 24 en zaterdag 26 augustus.

Lees verder