Quick Steps kijkt terug op succesvol veteranentoernooi

Het Quick Steps XXL veteranentoernooi was een evenement, waaraan vijftien veteranenteams meededen. Het bleek een waar spektakel waarbij menig voetbalveteraan zijn kunsten mocht vertonen. Helaas was er toch nog een late afmelding.

Na spannende wedstrijden wisten Haagse Hout, SVC’08, RVC/Rijswijk en Quick Steps zich als de sterkste teams te kwalificeren voor de halve finales. Uiteindelijk ging Haagse Hout er met de titel vandoor door in de finale met 3-1 van Quick Steps te winnen. Het winnende team werd tijdens de prijsuitreiking beloond met een krat bier en een mooie wisselbeker.

Medeorganisator Patrick Siliakus was erg tevreden over de opzet van het toernooi, waarbij er veel entertainment werd geboden, zoals een buitenbar, biertafels, tenten, een koelwagen, een satékraam, een luchtkussen en optredens van verschillende zangers, met speciale dank aan huiszanger Ricardo Smit.

Vanwege het in werking treden van het hitteplan zorgden de sponsoren, waaronder Café de Boemel, Wessels Assurantie, Schilders- en Onderhoudsbedrijf Ros, V&S Automotief en Springkussenverhuur Haaglanden, ervoor dat alle spelers en toeschouwers een flesje water en een waterijsje kregen om koel te blijven. De organisatie van Quick Steps bedankt de vier hoofdsponsors met een leuke statafel waar hun sponsornaam op vermeld stond, als blijk van waardering.

Algemeen voorzitter Raymond Oppers bedankte tijdens de prijsuitreiking alle deelnemende teams, de organisatie, het bestuur, de vele vrijwilligers en de sponsoren voor hun bijdrage aan het succesvolle toernooi. Hij benadrukte ook de bijzondere prestatie dat er bijna veertig wedstrijden zonder scheidsrechter werden gespeeld zonder enige wanklank.

Klik HIER voor meer foto’s van het toernooi.

Lees verder