ADO Den Haag Vrouwen verlengt contract met Vanessa Susanna

Ook Vanessa Susanna is aankomend seizoen nog in het geelgroen van de ADO Den Haag Vrouwen te bewonderen. De uit Tilburg afkomstige aanvalster kwam vorig seizoen over van KAA Gent. Afgelopen jaar heeft Susanna een mooie ontwikkeling doorgemaakt in Den Haag, waardoor haar aflopende contract met een jaar is verlengd.

Foto’s: Eric de Wit

Annabel Toorenburg is van mening dat de prestatiecurve die Vanessa Susanna hier heeft ingezet verder doorgetrokken kan worden het aankomende seizoen. Op de clubsite zegt Toorenburg: ,,Susanna is met haar creativiteit en technische vaardigheden een wapen in onze aanval. Ze heeft het afgelopen seizoen laten zien waar ze allemaal tot in staat is. We gaan het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet en zijn benieuwd naar de verdere ontwikkeling van haar.”

Susanna zelf over haar contractverlenging: ,,Ik ben blij om mijn tweede jaar in te gaan bij ADO Den Haag. Ik verwacht dat we er een mooi seizoen van gaan maken met hopelijk zoveel mogelijk successen voor ons team. Ik kijk ernaar uit.”

Lees verder