RKDEO begroet nieuwe spelers in selectie

RKDEO, dat met haar eerste team nog in de race is voor promotie naar de eerste klasse en met haar tweede elftal al promoveerde naar de reserve eerste klasse, verwelkomt een aantal nieuwe spelers in haar selectie. Van Forum Sport komen Dylan Boapeah (19) en Kaja Havelaar (19) over, Redouan Akachar (28) maakt de overstap vanaf HDV en Cabir Balkaya (20) verruilt Scheveningen voor het rood-wit van RKDEO.

Dylan Boapeh (foto boven) was het afgelopen jaar een vaste waarde bij Forum Sport O23-1 en had ook een aantal optredens in de hoofdmacht van de Voorburgers. Ook was hij in het verleden actief voor DHC in Delft. ,Ik ben een speler met een goede techniek en snelheid en zelf speel ik het liefst als linksbuiten; ik wil mij verder ontwikkelen op een goed niveau en na gesprekken te hebben gehad met hoofdtrainer Wesley Epskamp en wedstrijden van RKDEO gezien te hebben, denk ik dat daarvoor bij deze club goede mogelijkheden liggen.”

Kaja Havelaar

Kaja Havelaar (foto hierboven) is een echte centrumspits en maakte in die rol het afgelopen seizoen indruk bij Forum Sport O19 en O23-1. Hij begon met voetballen bij sv Leidschenveen, stapte over naar sv Nootdorp  en zocht daarna een nieuwe uitdaging in Voorburg.  ,,Als spits wil ik belangrijk worden voor RKDEO met mijn goals, mijn sterke punt is dan ook dat ik makkelijk doelpunten maak. De gespreken met RKDEO waren erg prettig en ik denk daarom dat qua ontwikkeling voor mij als speler dit de juiste stap is. RKDEO heeft een goed voetballende ploeg en straalt plezier uit tijdens de wedstrijden. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt en ik kan niet wachten op mijn eerste minuten in het RKDEO-shirt.”

Redouan Akachar

Redouan Akachar (foto hierboven) is een buitenspeler die voor zijn periode bij HDV ook bij onder meer bij Laakkwartier en TAC’90 speelde. Zijn sterke punten zijn een goede dribbel, snelheid en doelgerichtheid. ,,Door mijn tijd bij TAC ’90 kende ik Robin Bousquet en via hem ben ik in gesprek geraakt met RKDEO. Van verschillende jongens heb ik te horen gekregen dat RKDEO een goed georganiseerde club is met gezellige mensen en een goed niveau voetbal. Dat heb ik ook al ervaren tijdens een oefenwedstrijd. Voor mij redenen genoeg om de overstap te maken en te kijken of ik ook op dit niveau een goede bijdrage kan gaan leveren.”

Cabit Balkaya

Cabir Balkaya (foto hierboven) is een middenvelder die voorheen bij Haaglandia, DHC en Te Werve voetbalde en nu dus overkomt van Scheveningen O23. ,,Ik heb voor RKDEO gekozen omdat ik mij wil bewijzen op een hoger niveau en mij  als speler door wil ontwikkelen met goede voetballers om me heen. Ik zal voor mijn kansen gaan en kijk uit naar het nieuwe seizoen.”

Lees verder