Wilhelmus slaat dubbelslag met Jelle en Floris Boeije

De trainers Jan Linkerhof en Piet Gelauf jr. zijn zeer content met de overgang naar Wilhelmus van Jelle en Floris (rechts) Boeije. De 22- jarige broers zijn afkomstig van DSO en hebben de afgelopen twee seizoenen veelal deel uitgemaakt van de eerste selectie van DSO en hebben dus twee promoties op hun palmares staan.

De fysiek sterke en voornamelijk verdedigend ingestelde spelers, die ook eventueel op het middenveld kunnen spelen, hebben bijna hun hele voetballoopbaan, met een tussenstap van twee seizoenen bij DWO, bij DSO doorgebracht, waar zij alle selectie-elftallen hebben doorlopen.

Versterking

De spelers zijn een versterking voor de toch al zeer jonge selectie van Wilhelmus, daar zij al jaren op een goed niveau hun voetbalkwaliteiten hebben kunnen ontwikkelen. ,,We hebben de ambitie om een vaste waarde te worden in het eerste elftal en het streven naar een promotie na de degradatie van het afgelopen seizoen en zijn vastberaden om ons nog meer te verbeteren onder leiding van de trainers Jan Linkerhof en Piet Gelauf, die wij nog kennen uit hun DSO-periode”, aldus de twee zelfverzekerde Jelle en Floris Boeije.

Lees verder