sv Loosduinen haalt met Vince Vermeulen nieuwe versterking binnen

sv Loosduinen heeft met Vince Vermeulen een volgende aanwinst binnen. De nu nog 22-jarige Vermeulen komt over van buurman GDA. Hij is een speler die op het middenveld inzetbaar is.

Vince Vermeulen zelf over zijn overstap. ,,Een paar weken geleden heb ik contact gehad met Ronald Paats. Dat was een goed gesprek en daarna ben ik op gesprek geweest bij sv Loosduinen. Dat gesprek was heel fijn en voelde ik mij welkom bij de club. Na een periode van blessures ben ik nu weer een lange periode fit en zie ik een goede kans op veel speelminuten bij sv Loosduinen.”

Aanwinst

Ronald Paats over zijn nieuwe aanwinst. ,,Vince is een jongen waar ik altijd fijn mee gewerkt heb in mijn periode bij GDA. Wij kwamen met elkaar in contact en daarna is het balletje gaan rollen. Samen met Melchior van der Kooi (TC) hebben wij het gesprek gehouden en hieruit bleek dat Vince een prima speler is die bij de club past en onze selectie versterkt.” Melchior van der Kooi vult aan: ,,Door het stoppen van Jeroen Rampaart kwam er een plek vrij op het middenveld. Na de eerdere toezeggingen van Griffin Zandhuis (sv Houtwijk), Marlon van Minnen en Tom Plooij (beiden HVC’10) zijn we heel blij dat Vince heeft aangegeven de overstap te maken.”

Lees verder