SVO Buytenpark heeft selectie nieuwe seizoen nagenoeg rond

SVO Buytenpark heeft de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen nagenoeg rond. De Zoetermeerse club timmert behoorlijk aan de weg, maar mikt nog op een twee- of drietal versterkingen.

Ger Fens (TC) geeft aan: ,,We zullen het nieuwe seizoen starten met ca. twintig spelers, waarvan twee keepers. Via interne scouting halen we een aantal goede spelers naar de selectie toe. Iets wat fantastisch is voor de vereniging. Van buitenaf komen er gerichte positionele versterkingen in de vorm van onder andere Jeffrey Persoon, een ervaren keeper, coachend een topper en een winnaar, Gokhan Sensoy komt over van BSC ’68. Gokhan is een geweldige laatste man die de boel organiseert, neerzet en ook nog eens heel goed kan voetballen. Max Veloo komt over van sv Nootdorp, een opkomende linksback en razendsnel. Jasper van Viegen is eigenlijk nooit wegeweest, maar was voor onze club nog actief in de zaal. Ook hij trekt de voetbalschoenen voor het veld weer aan en is voor ons in de voorhoede zeker een versterking.”

Doelstelling

Ger Fens (foto) vervolgt zijn verhaal: ,,Het nieuwe seizoen gaan we voor de bovenste plekken in de vijfde klasse en misschien ook wel promotie. Dat is trouwens helemaal geen gekke gedachte, want afgelopen seizoen maakten we het ONA, Quick en GSC/ESDO behoorlijk lastig. ONA werd kampioen en Quick en GSC/ESDO promoveerden via de nacompetitie. Het onderlinge verschil tussen de clubs is niet zo gek groot en ook bij ons kan dit aankomende seizoen zomaar gebeuren.”

Fantastische dingen

Op de vraag of SVO Buytenpark nu klaar is antwoord Fens gedreven: ,,We hebben tot en met donderdag nog een aantal gesprekken lopen. Donderdag – de uiterste overschrijvingsdatum is om 00:00 uur – trainen er zelfs nog spelers mee. Ook nieuwe spelers kunnen zich via mij (Ger Fens: 06-42158497) nog melden als zij onderdeel willen worden van dit succes. We hebben voor het nieuwe seizoen een fantastisch team staan, de faciliteiten en randvoorwaarden zijn bij SVO Buytenpark echt goed geregeld en ook gaan we in januari weer met dertig man naar Spanje. Kortom er staan bij SVO Buytenpark fantastische dingen te gebeuren.”

Lees verder