sv Houtwijk haalt met Winston Wareman volgende aanwinst binnen

sv Houtwijk, dat komende zaterdag in de finale van de nacompetitie tegen Zwammerdam weer een plek in de derde klasse hoopt te bemachtigen, heeft er voor komend seizoen in de persoon van Winston Wareman (foto) weer een nieuwe aanwinst bij.

Het duo Jan Kloor en Herman Knoppert ziet in de vleugelaanvaller weer een versterking voor hun selectie en bovendien is Wareman geen onbekende van de club. Hij speelde naast sv Houtwijk zelf ook voor SOA, FC Emmen, VELO, GDA en sv Loosduinen.

Verder ziet sv Houtwijk twee jonge talentvolle jongens naar de club komen: Dante de Lange (19) en de eveneens 19-jarige doelman Rafe Rimmelzwaan. Beiden stappen over van GDA.

Zaterdag moet sv Houtwijk eerst op het complex van UVS in Leiden, sportpark Kikkerpolder, zien af te rekenen met Zwammerdam, dat afgelopen zaterdag Te Werve geen schijn van kans gaf. Het duel begint om half drie. Uiteraard is ook Haaglanden Voetbal van de partij. Na een turbulente periode bij sv Houtwijk heeft de technische staf het team weer op de rails gekregen. En dat geeft vertrouwen voor de finale van komende zaterdag en de toekomst van de club.

Lees verder