Marco Mos en Bas Linderhof kiezen voor SVC’08

Zaterdag tweedeklasser SVC’08 is zeer content met de komst van Marco Mos van HBS en de 19-jarige Bas Linderhof, afkomstig van het Onder 19-team van Forum Sport.  

De fysiek sterke centrale verdediger Marco Mos (foto boven), die beschikt over een fantastische trap, kan terugkijken op een sterk seizoen met HBS 1 in de Vierde Divisie. Met de pas 21-jarige Scheveninger, die begon met voetballen in de jeugd bij Scheveningen, heeft SVC’08 er een absolute winnaar voor de selectie bij. De jeugdige ambitieuze Bas Linderhof (foto onder) komt over van Forum Sport, waar hij in Onder 19 en in het afgelopen seizoen in het tweede elftal speelde. Ook speelde hij in de hoogste jeugdelftallen van Quick op divisie niveau. Linderhof is een technische speler met een goede pass in zijn benen en kan zowel met links als rechts goed uit de voeten. Hij heeft al een paar keer met SVC’08 meegetraind en kan op diverse posities spelen.

Bas Linderhof

 

SVC’08 is ook heel content, dat Said Alparslan na een jaar bij FC Skillz te hebben gespeeld (en kampioen is geworden) weer terugkomt bij op het Oostersportpark. De nieuwe hoofdtrainer Michael Ros is dan ook blij voor het komend seizoen weer over een representatieve spelersgroep te kunnen beschikken.

Lees verder