Wingback Jordy Strooker (Rijnsburgse Boys) volgend seizoen Scheveninger

Scheveningen heeft zich voor komend seizoen weten te versterken met Jordy Strooker (foto). De 31-jarige vleugelverdediger komt over van competitiegenoot Rijnsburgse Boys.

Jordy Strooker, die al jaren meedraait in de top van het amateurvoetbal, kiest met de overgang naar Scheveningen voor een terugkeer naar de regio waar het voor hem allemaal begon en waar hij nog steeds woonachtig is. Nadat Strooker begon in de jeugdopleiding van ADO Den Haag stapte hij over naar Rijnsburgse Boys waar hij negen seizoenen, met een uitstapje van twee seizoenen naar SV Spakenburg, uitkwam op het allerhoogste amateurniveau en op een periode met blessureleed na een onbetwiste basisspeler was. Met de Rijnsburgers deed hij afgelopen seizoen tot de laatste speeldag mee om het kampioenschap.

Concurrentie

De aanvallend ingestelde linkervleugelverdediger verruimt met zijn komst allereerst de mogelijkheden op een flank van de verdediging die afgelopen seizoen goed maar krap bezet was. Maar naast de kwaliteitsimpuls en concurrentie daar zorgt zijn komst samen met de multifunctionaliteit van meerdere andere spelers in meerdere linies voor meer mogelijkheden en concurrentie op bijna alle posities.

(Foto: Orange Pictures)

 

Lees verder