Nacompetitie 1e/2e klasse zaterdag: Belangen groot voor HVV, RKDEO en sv Den Hoorn

Een spannende zaterdag wacht voor de regioclubs HVV, RKDEO en sv Den Hoorn. Wie van de clubs slaagt erin een ticket te bemachtigen voor de eerste klasse volgend seizoen?

RKDEO-HVV

HVV, dat er net niet in slaagde zich zonder nacompetitie te redden, moet het op het complex van DHC in Delft opnemen tegen RKDEO, dat terugkijkt op een prima seizoen in de tweede klasse. De mannen van trainer Wesley Epskamp (foto) zouden dat seizoen graag afsluiten met een promotie naar de eerste klasse. HVV-trainer André Wetzel zal een plan smeden om dat te voorkomen. Om half drie gaat de bal rollen aan de Brasserskade.

sv Den Hoorn-Nieuwerkerk

sv Den Hoorn hoopt haar plek in de eerste klasse vast te houden. De club heeft een hectisch seizoen achter de rug, met een tussentijds vertrek van trainer John Hage. Zijn assistent Oscar Laguna Burgos heeft de taak om zijn team langs Nieuwerkerk te loodsen. De twee clubs ontmoeten elkaar op het terrein van TOGB in Berkel en Rodenrijs en ook hier klinkt om half drie het eerste fluitsignaal. Mag de nieuwe hoofdtrainer van sv Den Hoorn komend seizoen, Robin Knoester, starten in de eerste of tweede klasse. Zaterdag is het antwoord bekend.

Lees verder