VIDEO: Paul van der Zwaan (Quick) hoopt seizoen met mooie prijs af te sluiten

Het zal niet meevallen tegen het één divisie hoger spelende Scheveningen, maar Quick zal er alles aan doen om te proberen de Sir Winston Cup weer in haar bezit te krijgen.

Op het complex van Wilhelmus staan de hoogste zaterdag- en hoogste zondagclub om 17.00 uur tegenover elkaar. Een prachtig affiche natuurlijk om het seizoen mee af te sluiten: het als nummer één eindigen in het Haaglanden Voetbal Toernooi bij de clubs uit de tweede divisie tot en met tweede klasse en de Sir Winston Cup omhooghouden. De winnaar ontvangt bovendien een fraaie cheque die men kan besteden bij een te boeken trainingskamp bij co-sponsor Trainingskampen.nl.

Uiteraard ligt er ook voor de verliezend finalist een goede prijs te wachten. De leiding is in handen van een kwartet, dus neutrale assistenten langs de lijn en een vierde man. Quick had deze week wel een bijzondere voorbereiding, want de ploeg verbleef een midweek in Spanje. Voor trainer Paul van der Zwaan (foto) niet zo’n probleem, hij rekent weer op de gretigheid van zijn jonge ploeg en de inbreng – voor de laatste keer – van enkele geroutineerde krachten. De toegang bij de finale (en overigens de gehele dag, want er worden in totaal negentien finales afgewerkt) is gratis.

Haaglanden Voetbal sprak – vlak voor het vertrek naar Spanje – nog uitgebreid met Quick-trainer Paul van der Zwaan.

Lees verder