ADO Den Haag heeft trainersstaf jeugd voor komend seizoen rond

De trainersstaf van de jeugdopleiding van ADO Den Haag is vrijwel volledig ingevuld voor het seizoen 2023-2024. Met een aantal vaste krachten en zeker ook wat nieuwe gezichten kunnen de trainers en medewerkers van De Aftrap zich gereed gaan maken voor het komende seizoen. Giovanni Franken zal ook komend seizoen ADO Den Haag onder 21 onder zijn hoede hebben met Ronald Samson als assistent.

Levi Schwiebbe is de nieuwe hoofdtrainer van Onder 17. Hoofdtrainer Frans Danen van Onder 18 krijgt twee andere assistenten: Jimmy Charité en Gino Ninaber, die afgelopen seizoen hoofdtrainer van Onder 14 was. Verder zijn er twee nieuwe gezichten bij de O15 en O16, te weten Ervin Lee en Sharan Gayadien. Daarnaast verwelkomt de jeugdopleiding ook keeperstrainer Max de Jong. De ex-doelman en keeperstrainer van het eerste elftal van ADO Den Haag keert terug en wordt Hoofd Keepers Coach en zal als keeperstrainer van Onder 21 en O18 gaan fungeren.

Albert van der Dussen (foto), Academy Director, is blij de trainersstaf voor het komende seizoen rond te hebben. ,,Het was een intensief proces, maar ik ben content met de uitkomst en dat de meeste teams weer voorzien zijn. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de trainersstaf voor het komende seizoen. We willen kwaliteit en talent blijven waarborgen op De Aftrap en zijn ervan overtuigd dat deze trainers hier stuk voor stuk hun steentje aan kunnen bijdragen. Met Ervin Lee, Sharan Gayadien en Dillon Bijlsma hebben we er ook weer een aantal gedreven en talentvolle coaches bij gekregen.”

ADO Den Haag O21

Hoofdtrainer – Giovanni Franken (foto hierboven), Assistent – Ronald Samson

ADO Den Haag O18

Hoofdtrainer – Frans Danen, Assistenten – Jimmy Charite en Gino Ninaber

ADO Den Haag O17

Hoofdtrainer – Levi Schwiebbe, Assistent – n.n.b.

ADO Den Haag O16

Hoofdtrainer – Sharan Gayadien, Assistent – Patrick van Nijnatten

ADO Den Haag O15

Hoofdtrainer – Ervin Lee, Assistent – Randy de Jong

ADO Den Haag O14

Hoofdtrainer – Mark Wasmus, Assistent – Sunny Dihal

ADO Den Haag O13

Hoofdtrainer – Jorik van Adrichem, Assistent – Justin Compier

ADO Den Haag O12

Hoofdtrainer – Kees Brouwers, Assistent – Mike Spin

ADO Den Haag O11

Hoofdtrainer – Dillon Dijlsma, Assistent – Reinier van Loon

ADO Den Haag O10

Hoofdtrainer – Kevin Compier, Assistent – Sander Veldhoen

Lees verder