FC Skillz gaat intensieve samenwerking aan met MHD Keepers Academy

FC Skillz gaat met ingang van het komende seizoen een intensieve samenwerking aan met MHD Keepers Academy. Zo zal MHD Keepers Academy zich inhoudelijk buigen over de keepers binnen de jeugdopleiding evenals de seniorentak van FC Skillz.

,,FC Skillz past helemaal binnen de ambitie voor wat betreft ontwikkeling en visie van MHD”, laat Mohamed El Amraoui, oprichter van MHD Keepers Academy, weten. ,,FC Skillz straalt immens veel expertise, enthousiasme, professionaliteit en ambitie uit. We zijn zeer verheugd over deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat de keepers van FC Skillz een leuke, maar ook zeker leerzame aanvulling zullen ervaren op hun reguliere trainingen. Onze MHD-trainer, Kawa Hisso, zal zich voornamelijk bezighouden met het trainen van alle keepers binnen de geledingen van FC Skillz.”

Cursussen

Benito Marica, oprichter Skillz: ,,Hiernaast zal MHD Keepers Academy op de zondag keeperscursussen op onze sportieve thuishaven, Sportpark Zonneveld, aanbieden onder leiding van Kawa Hisso. De combinatie van de Keepers Academy en de voetbalschool van Skillz geeft een nieuwe dimensie aan de technische opleiding van (jeugd)keepers in onze regio. Ik kijk dan ook enorm uit naar onze samenwerking.”

Lees verder