GDA na laatste mutaties klaar voor nieuwe seizoen

GDA is de afgelopen periode druk bezig geweest richting volgend seizoen. De club is er wederom in geslaagd om de selectie nagenoeg volledig intact te houden, inclusief staf en begeleiding. Mede hierdoor konden de staf en TC zich focussen op gerichte versterkingen. Na de drie laatste toevoegingen is GDA klaar voor het nieuwe seizoen

Samir Ben Omar keert  terug bij GDA. De behendige buitenspeler was vorig jaar één van de smaakmaker bij GDA en keert na een jaar sv Houtwijk weer terug op Madestein. Ben Omar (23) speelt bij voorkeur vanaf de flanken en is hier met zijn dribbels een plaag voor menig verdediger.

Terugkeer

De technisch vaardige Jorden ‘t Hart (foto) (22) komt over van competitiegenoot Quick Steps. Hij kan als aanvaller of middenvelder uit de voeten en is een speler die comfortabel aan de bal is en het spel kan verdelen met zijn inzicht en techniek. Hij was eerder in de jeugd actief bij DHC en RKDEO. Ook Youssef Aoulad Lamkadem (24) keert terug bij GDA na een jaar bij sv Houtwijk te hebben gespeeld. Hij is een talentvolle verdediger/middenvelder die voetballend vermogen, kracht en loopvermogen meebrengt.

Afscheid

Tegenover de aanwinsten staat het vertrek van clubjongen Vince Vermeulen, Femi Aboh (Duindorp SV), keeper Rafe Rimmelzwaan (sv Houtwijk), routinier Daina Ridderhof (Quick Steps) en vleugelspeler Didi Eesiah (nnb). TC-lid en aanvoerder Dennis Lubout over de nieuwe selectie: ,,We hebben ons gefocust op het bij elkaar houden van onze mooie selectie en een aantal gerichte versterkingen. We hebben daarbij altijd voor ogen gehad dat de GDA-identiteit binnen de selectie gewaarborgd moest blijven. Dat is ons goed gelukt. We geloven dat we met deze selectie de prestaties van het afgelopen seizoen kunnen overtreffen.”

Lees verder