sv Loosduinen begroet vlak voor verstrijken overschrijvingsperiode nog twee spelers

Nu de overschrijvingsperiode is afgelopen heeft sv Loosduinen in de afgelopen dagen nog twee toezeggingen gehad. De club heet Erdi Cinarc en Darrelson Clementia welkom bij de selectie.

Erdi Cinar (foto boven) is een 30-jarige speler, die overkomt van competitiegenoot BMT, waar hij de afgelopen twee seizoenen heeft gespeeld. Daarvoor is hij uitgekomen voor het Leidschendamse RKAVV, waarvan ook drie seizoenen als selectiespeler. Cinar speelde de afgelopen seizoenen veelal op het middenveld, maar in de jaren daarvoor was hij ook op de flanken te vinden. Met het aantrekken van Erdi Cinar heeft sv Loosduinen wat meer aanvallende opties.

Gretig

Erdi geeft daarbij zelf aan: ,,In de wedstrijden die wij dit seizoen tegen sv Loosduinen hebben gespeeld, zag ik een jong en gretig team. In de laatste wedstrijd bij sv Loosduinen zag ik ook dat het op de club zelf erg leeft. Er waren veel supporters en er heerst een positieve sfeer. Na de wedstrijd kwam ik in contact met Ronald Paats en hij vertelde mij hoe het dit seizoen is gegaan. Bij BMT speelde ik de afgelopen weken weinig en was ik toe aan een nieuwe stap. Ik hoop met mijn ervaring wat toe te voegen en de ambities van de club spreken mij ook erg aan.” Ronald Paats over Erdi Cinar: ,,Ik kwam Erdi vroeger tegen toen hij met mijn zoon bij RKAVV speelde. Nu zoveel jaren later kwamen wij elkaar weer tegen. We hebben het veel over het voetbal gehad en ik verwacht dat Erdi met zijn ervaring wat toevoegt aan de selectie. Erdi is een hele relaxte jongen en past prima in onze groep.”

Darrelson Clementia

Verder heeft Darrelson Clementia (foto hierboven) weer besloten te gaan voetballen. De 29-jarige Clementia was het laatst actief bij sv Loosduinen en heeft na een aantal jaartjes weer besloten te gaan voetballen. Hij is een buitenspeler en hoopt bij de club weer het plezier in het spelletje, dat hij gemist heeft, te vinden. Darrelson Clementia was het laatst actief in het seizoen dat sv Loosduinen, via de nacompetitie, ten koste van Roodenburg promoveerde. Clementia: ,,De afgelopen periode heb ik veel contact gehad met Pieter Blanken, waarmee ik een aantal jaren geleden ook in de selectie heb gevoetbald. Hij vertelde mij over de selectie en de positieve sfeer op de club. Ik ben blij dat ik weer bij mijn oude club kan voetballen.” Assistent-trainer Richard Lunenburg is blij met de toezegging van Darrelson Clementia. ,,Voorin zijn wij wat dun bezaaid en met Darrelson hebben wij wat meer opties. Daarbij moet ook gezegd worden dat Darrelson al een aantal seizoenen niet heeft gevoetbald. Bij ons kan hij werken om weer fit te worden.”

Lees verder