Haaglanden Voetbal en Wilhelmus zijn er klaar voor!

Zaterdag 17 juni, de grote finaledag van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Liefst negentien finales staan er op het programma. Bij de jeugd (jongens en meisjes), vrouwen (De Engelhard Cup), O23-Cup, De Halve Maan Cup en de Sir Winston Cup.

De afgelopen dagen is er hard gewerkt op het complex van Wilhelmus om er een topdag van te maken. Het eventplein ligt er sfeervol bij, veel terrasjes, statafels. In de hoek het podium waar alle huldigingen van de teams die de finales hebben bereikt, er is muziek op het plein en de velden liggen er perfect bij.

Vrijdag zijn nog de laatste handelingen verricht, waarbij veel vrijwilligers van Wilhelmus hard hebben gewerkt om alles in orde te hebben, maar ook Haaglanden Voetbal was van de partij om alles voor te bereiden, want zaterdagochtend rond de klok van acht uur zullen de eerste teams zich al melden. Om negen uur gaat het spektakel van start met de eerste finales.

Om 14.15 uur spelen Duindorp SV en Te Werve om de Halve Maan Cup en het sluitstuk mag elke voetballerliefhebber eigen niet missen: de ontmoeting tussen Scheveningen (Tweede Divisie) en Quick (Der Divisie). Wie mag rond 19.00 uur (of later ingeval van een verlenging) de felbegeerde Sir Winston Cup in bezit nemen? U bent van harte welkom, toegang, uiteraard gratis.

Hou op de zaterdag deze website in de gaten, waarop alle uitslagen actueel worden bijgehouden en diverse duels ook live te volgen zijn. Daarover zaterdag meer!

Lees verder