Nacompetitie zaterdag 2e/3e klasse: Promotie voor Verburch naar tweede klasse

Voor Verburch eindigde het seizoen in de gloria. In het finaleduel op het veld van vv Noordwijk was de club uit Poeldijk tegenstander Legmeervogels te slim af in een doelpuntrijk duel. Vince van der Knaap speelde een hoofdrol met vier doelpunten.

Tekst: Roland van der Linden         |      Ron Heinen

Verburch kwam goed uit de startblokken. In de negende minuut stelde Tim Uitvlugt Vince van der Knaap in staat om de 1-0 aan te tekenen. Een kwartier later was de score opgelopen naar 3-0. Terence van der Berg nam de tweede treffer voor zijn rekening, waarna Vince van der Knaap voor de 3-0 zorgde. Vlak voor rust kwam Legmeervogels goed terug in het duel met twee treffers.

In de tweede helft was het heft weer in handen van Verburch. Met zijn derde treffer van de middag nam Vince van der Knaap de 4-2 voor zijn rekening. Diep in blessuretijd kwam Legmeervogels nog terug tot 4-3 en was de spanning terug in het duel. Van der Knaap had ook het slotakkoord en bepaalde de eindstand op 5-3. Door deze zege promoveert Verburch naar de tweede klasse, een mooi resultaat voor de ploeg van trainer John Zuijderwijk.

Lees verder