HV Toernooi: FC Zoetermeer MO11 en FC Skillz JO11 pakken Fun & Games Cup

Om negen uur stonden de teams van VCS en Zoetermeer aan de aftrap van de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Fun & Games Cup. De winst ging naar de Zoetermeerders. In de JO11 finale was FC Skillz veel te sterk voor HBS.

Tekst: Roland van der Linden  |  Foto’s: Noud Elbers

VCS MO11 – FC Zoetermeer MO11

FC Zoetermeer nam de leiding in het duel door een treffer van Rosa Loogman. Iris Verheuvel verdubbelde daarna de score: 0-2. Dankzij een treffer van Sarah Ghadioui bracht VCS nog wel de spanning terug in het duel maar verder kwam de Haagse club niet. Trainer Chris Elsenbroek mocht na afloop van het met 1-2 gewonnen duel met zijn team de hoofdprijs in ontvangst nemen.

FC Skillz JO11 – HBS JO11

Vicenzo Censabella eiste een hoofdrol op door de eerste vier treffers van FC Skillz JO11 voor zijn rekening nemen. Bij het eerste en vierde doelpunt was Damian Oemed de aangever. Bij de 3-0 kwam de assist op naam van Rolo Mercera. Jill de Wilde stelde daarna Taylor Schotte in staat om de 5-0 te scoren.

HBS kwam daarna nog enigszins terug in het duel door twee keer te scoren waardoor de stand 5-2 werd. FC Skillz pakte daarna de draad weer op.  Uit een bal van Taylor Schotte zorgde Damian Oemed voor de 6-2. Het duel eindigde uiteindelijk in 7-2. Uit een bal Gydion Suares Fidanque was opnieuw Oemed trefzeker.

Lees verder