HV Toernooi: DSO JO13 en VCS MO13 grijpen beker

In de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Fun & Games JO13 Cup waren de Zoetermeerders duidelijk een maatje te groot voor de Haagse ploeg. Bij de MO13 bond VCS Forum Sport aan de zegekar.

Tekst: Roland van der Linden  |  Foto’s: Sander de Hollander

VCS MO13 – Forum Sport MO13

VCS bereikte de finale dankzij een 3-1 zege op DSVP MO13. Forum Sport was verantwoordelijk voor de uitschakeling van DSO. In de finale was het spannend, maar trok de Haagse ploeg aan het langste eind. Met een 3-0 overwinning mocht VCS de hoofdprijs in ontvangst nemen. Ook Forum Sport MO13 vertrok niet met lege handen. Ook voor de tweede plaats waren een beker en medailles beschikbaar.

DSO JO13- HBS JO13

HBS was niet met haar JO13-1 naar de finale gekomen, maar met de tweede garnituur. De Haagse ploeg kreeg dan ook alle hoeken van het veld te zien van de Zoetermeerse tegenstander. In het ongelijke duel stapte DSO met een 11-0 overwinning van het veld. Yassin Bouzambou, Benjamin Mesanovic, Mels Jongejan (2x), Damim Messaoudi , Elia Latilla (3x), Robin Hendriks (2x) en Janairo Kouters schoten DSO naar de overwinning. Helaas schitterde daarna HBS JO13 door afwezigheid bij de prijsuitreiking…….

Lees verder