Sjaak Polak trainer van Team VVCS

Sjaak Polak (foto), die afgelopen zaterdag de klus klaarde om Laakkwartier in de derde klasse te houden, gaat nu aan de slag als trainer van Team VVCS. Team VVCS is een team van werkzoekende profs, dat tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een aantal oefenwedstrijden speelt. Op deze manier kunnen zij zich laten zien aan clubs.

,,We zijn blij te kunnen melden dat Sjaak Polak de nieuwe trainer is van Team VVCS. Sjaak is een bevlogen coach, die we kennen als iemand die kan zorgen voor een goede sfeer. Maar die ook zegt waar het op staat en in al z’n bevlogenheid iedereen weet mee te krijgen in z’n enthousiasme en strijdlust”, laat Arjan Ebbinge, manager Team VVCS, weten.

Eer

Sjaak Polak over zijn volgende job: ,,Ik vind het een eer om dit jaar Team VVCS te mogen coachen. Het is een mooie uitdaging om met een groep spelers die fit bij hun volgende club willen verschijnen, goede resultaten neer te zetten. Daarnaast vind ik het ook belangrijk plezier te hebben in de weg daar naartoe. Ik zet daarbij de lijnen uit en zal mijn uiterste best doen, iedereen daarin mee te nemen.”

Staf

Polak, oud-speler van onder meer FC Twente, ADO Den Haag en Sparta, is de afgelopen jaren werkzaam geweest als coach van de ADO Den Haag Vrouwen. Komend seizoen is Polak echter ook beschikbaar als trainer in het mannenvoetbal. Als fysiek trainer neemt Sjaak Polak eveneens een goede bekende van ADO Den Haag mee, Ted de Man, een betrouwbare professional, die de spelers gericht fit maakt en fit houdt. Keeperstrainer Rob van Dijk en verzorger René Beerntsen maken de staf compleet.

Start

Team VVCS zal van start gaan op 3 juli 2023 op het bosrijke sportcomplex van VV Woudenberg, nabij Zeist.

Lees verder