Anne van Egmond schuift door naar hoofdmacht

Anne van Egmond (foto) heeft – net als Lauren Glotzbach – in het bijzijn van haar familie, haar eerste contract in het Bingoal Stadion getekend. Ook zij komt over van het Beloftenelftal en heeft de gehele jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen doorlopen. De verbintenis loopt tot medio 2024.

,,Een compliment naar onze jeugdopleiding. Wederom krijgen twee speelsters de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal. Dat zij beiden ook nog eens de gehele jeugdopleiding hebben doorlopen, maakt de cirkel weer rond.”, vervolgt de technisch manager.

“De speelsters hebben een mooie ontwikkeling bij de Beloften doorgemaakt, aan hen de taak om hard te blijven werken om hun eerste minuten in de Eredivisie te mogen maken. Ik heb het volste vertrouwen erin dat dat onder leiding van Scholte en Vos wel goed moet komen.” Als laatste sluit Toorenburg af: ,,Daarnaast is het doorstromen van deze talenten niet alleen voor hen een enorme stimulans, maar het geeft ook een boost aan alle jeugdspeelsters en stafleden binnen de club. Dit is waar wij voor staan.”

Ook Van Egmond tekende met een grote glimlach haar eerste contract bij ADO Den Haag Vrouwen. Anne van Egmond: ,,Van jongs af aan heb ik ervan gedroomd om bij ADO Den Haag te mogen spelen. Nu is de tijd daar. Na vijf jaar jeugdopleiding mag ik de overstap naar het eerste maken. Ik ben super blij dat ik onderdeel mag blijven van deze club en hoop mij komend seizoen verder te kunnen ontwikkelen op het hoogste niveau. Ik heb er heel veel zin in.”

Lees verder