ALV DWO kiest nieuw bestuur, Frans van Munnen erelid

Een ALV met een ‘bijzonder karakter’, zo opende voorzitter Frans van Munnen afgelopen maandag voor de laatste keer de Algemene Ledenvergadering van DWO.

Tijdens een goed bezochte vergadering werd afscheid genomen van voorzitter Frans van Munnen en bestuurslid Algemene Zaken Michel Swagerman, bestuurslid sinds 2019.

Van Munnen draagt na zestien jaar als actief bestuurslid de voorzittershamer over (2007-2011 penningmeester / 2011-heden voorzitter). Tijdens deze Algemene Ledenvergadering werden zowel Michel Swagerman als Frans van Munnen in de bloemen gezet. Van Munnen werd bovendien vanwege zijn jarenlange bewezen diensten en betrokkenheid bij de vereniging, benoemd tot erelid.

Actief

Beiden trekken niet definitief de deur achter zich dicht. Michel Swagerman zal nog vaak genoeg langs de lijn staan om zijn zoon aan te moedigen en Frans van Munnen actief tussen de lijnen als verenigingsscheidsrechter.

Nieuw

Een nieuw bestuur is maandagavond gepresenteerd, een bestuur met oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten. Ino Kalker zal de voorzittershamer hanteren. Samen met Thirza de Bruijn (penningmeester) en Elisabeth Blok (secretaris) vormen zij het dagelijks bestuur. Daarnaast kent het bestuur nog vijf leden: Jeroen van der Burg zal als tweede penningmeester en Gerben Scheffers als tweede secretaris fungeren. Jan van der Burg is verantwoordelijk voor de Technische Zaken en Jeroen Bierman voor de organisatorische Voetbalzaken. Edgar Pors completeert het bestuur en gaat zich richten op Marketing, PR en Sponsoring.

Bij de foto vlnr: Jeroen Bierman, Jan van der Burg, Edgar Pors, Jeroen van der Burg, Gerben Scheffers, Elisabeth Blok, Ino Kalker en Thirza de Bruijn.

Lees verder