PensionADO-dag (deel 3): VIDEO, gesprek met Rick Hoogendorp

Vorige week vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse PensionADO-dag. Het was weer een  geweldig geslaagde dag op de Golfclub op Ockenburgh.

Tekst: Ton Beije        |      Foto’s: Aad van der Knaap

Een gevarieerd programma voor ieder wat wils. De golfers gingen tweemaal de baan op. Tussen de middag was er weer prima verzorgde lunch door Allie Simonis. In de middag voor de niet-golfers op deze door hoofdsponsor Queens (Harrie Ballemaker) verzorgde PensionADO-dag een door Vincent Schildkamp, commentator en presentator bij ESPN, verzorgd programma met oud-ADO-speler en oud-trainer Aad de Mos. De dag werd afgesloten met een prima verzorgde walking-dinner.

Haaglanden Voetbal sprak met Rick Hoogendorp, oud-speler van ADO Den Haag en ook jeugd-en spitsentrainer bij de club. Dat hij de club ooit moest verlaten, daarover verbaast hij zich nog steeds. Thans is hij werkzaam bij FC Dordrecht, competitiegenoot van ADO Den Haag.

Rick Hoogendorp (li) met John van Loen

Vrijdag in deel 4 een gesprek met Henk Baggerman, die ook vele jaren bij ADO Den Haag als speler actief was. Uiteraard spraken wij met hem ook kort over het komend seizoen niet meer bestaan van het eerste elftal van KSD Marine, waar hij als trainer onder contract staat.

Hieronder fotoserie deel 3:

Lees verder