DUNO heeft trainersstaf voor komend seizoen rond

Van hoofdtrainer Kenneth Lamens was al bekend dat hij ook komend seizoen de technische scepter zwaait aan de Mgr.Nolenslaan. Jordi Domingos (foto boven), ex-trainer van RAS is de nieuwe trainer van het tweede team en Gerrit Eggink gaat aan de slag met Onder 23.

Jordi Domingos volgde DUNO al enige tijd op de voet. Was vrijwel wekelijks te vinden langs de lijn. De club op de Haagsche Dynamiek pakte gelijk door en legde hem vast als trainer voor het tweede team volgend seizoen. Hij werkte eerder dit seizoen ook nog een periode bij VCS. Technisch coördinator Stephan Mulder is blij met de komst van Domingos die hij een wezenlijke versterking voor de club noemt.

Gerrit Eggink (li) met Maarten Speets

In Ger Eggink heeft DUNO een trainer gevonden voor het nieuwe O23-jaar selectieteam. Dit elftal begint komend seizoen als onderdeel van de ZaMi-selectiegroep. Eggink (51) is in het bezit van het diploma UEFA-C en heeft een eigen onderneming (glasbedrijf). De ervaren trainer en oud-voetballer heeft een rijke historie als doelman in het amateurvoetbal en is de laatste jaren bij verschillende clubs jeugdtrainer geweest, laatstelijk bij Westlandia JO17.

Clubliefde

Ger Eggink over zijn komst op de clubsite van DUNO: ,,Ik ben een man met het DNA van VIOS, een echte familieclub waar ik als kind het hele weekend was te vinden; met het eerste elftal mee, je kent het. Dat is wat ik nu mis bij veel clubs: de echte liefde voor de club. Na mijn gesprek met DUNO voel ik die passie om weer zo’n club te worden en het plan op sportief gebied spreekt mij heel erg aan en wil daar graag aan mee werken. Ik kijk er naar uit om met de staf en DUNO aan de gang te gaan.”

(Foto’s: DUNO)

 

Lees verder