FC ’s-Gravenzande heeft begeleidingsstaf rond selectieteams op orde

FC ’s-Gravenzande heeft naast de spelersgroep voor volgend seizoen ook de staf voor de selectieteams compleet. Dat geldt voor het eerste, tweede, derde elftal en het Onder 23-team.

In de tweede helft van dit seizoen werd duidelijk dat Richard Middelkoop en Roy Kappenburg de club na dit seizoen zouden gaan verlaten en dat Mike Jonk (foto) vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer zou worden van het eerste elftal. Mike Jonk heeft afgelopen week officieel te horen gekregen dat hij glansrijk geslaagd is voor zijn UEFA-A diploma. Hij gaat geassisteerd worden door wederom Reinier van Mierlo, die hiermee zijn negende seizoen in gaat als assistent trainer bij het eerste elftal op het Juliana sportpark.

Tweede elftal

Richard de Koning wordt hoofdtrainer van het tweede elftal. Afgelopen seizoen wist hij met de O23-team te promoveren naar de derde divisie. Marcel van Wieren, afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer van MVV’27 en oud-speler van het eerste elftal uit de periode van ‘De Sport’, komt de trainersstaf versterken. Van Wieren wordt assistent van Richard de Koning en is daarnaast performance-coach bij de seniorenselectie teams en JO18-1.

Assistenten

Davy van Vliet wordt de hoofdtrainer van O23. Hij wist met  JO18-1 te promoveren naar de vijfde divisie. Hij gaat geassisteerd worden door Max Voskamp, die als speler gaat stoppen en het trainersvak instapt en Willem van Antwerpen en Czander Dubbeld die na jaren trainer geweest te zijn in de jeugdopleiding van FC ’s-Gravenzande nu de stap maken naar de senioren.

Derde elftal

Ron van Vliet en Michael Aalbregt gaan voor het elfde seizoen als hoofdtrainer en assistent-trainer aan de slag bij het derde elftal. Zij wisten met de spelersgroep dit seizoen een uitstekende prestatie neer te zetten door de laatste en derde periode binnen te halen.

Overzicht begeleidingsteams

FC1: Mike Jonk hoofdtrainer, Reinier van Mierlo assistent-trainer, Koos Klop teammanager, Cees Molenaar leider.
FC2: Richard de Koning hoofdtrainer, Marcel van Wieren assistent-trainer en performance coach, Jan van de Voort, Andre de Vriend leiders en Leon van Wingerden assistent-scheidsrechter.
O23-1: Davy van Vliet hoofdtrainer, Max Voskamp, Willem van Antwerpen en Czander Dubbeld assistent-trainers, Frans Keereweer leider.
FC3: Ron van Vliet hoofdtrainer, Michael Aalbregt assistent-trainer, Jan Brockhoff leider.

Verder fungeert Gerrit Aalbregt als video-analist en is Martesano Biliosa de keeperstrainer. De medische staf wordt verzorgd door: Sophie Stam fysiopraktijk, Mandy Schellevis (fysiotherapeute), Chris Olie (verzorger FC1 en hersteltrainer), Bram van Gaalen (verzorger FC2) en Sylvia van Gulik (verzorgster selectie). Kees de Bruin neemt wederom de begeleiding van de scheidsrechters voor zijn rekening.

Lees verder