Harold Tjaden (SVC’08) behaalt in Zeist diploma Hoofd Jeugdopleidingen A

SVC’08 is bijzonder blij dat haar Hoofd Opleidingen, Harold Tjaden, het diploma Hoofd Opleidingen A van de KNVB heeft ontvangen. Woensdag vond de diploma-uitreiking plaats in de Rembrandtzaal van het KNVB-hoofdkantoor in Zeist.

Als Hoofd Opleidingen streeft Harold Tjaden ernaar om trainers binnen de vereniging te ondersteunen en spelers en speelsters met plezier en op niveau te laten voetballen. Hij speelt dan ook een rol op beleidsniveau bij het voetbaltechnisch beleid. Een groot deel van de opleiding vond namelijk plaats binnen de vereniging zelf.

Hierbij waren er verschillende opdrachten, zoals een SWOT-analyse, het ontwikkelen van jeugdvoetbalbeleid en het begeleiden van jeugdtrainers. Met het behaalde diploma is Harold Tjaden nu bevoegd om de KNVB-cursus JVTC te geven aan SVC’08-trainers, waarbij de deelnemers een officieel KNVB-diploma ontvangen. Tijdens de cursus hebben ook het jeugdbeleidsplan en het technisch beleidsplan een update gekregen.

Met Harold Tjaden, Martin Keus (Hoofd Opleidingen Onderbouw) en het trainerscorps is SVC’08 trots om spelers en speelsters een uitstekende opleiding te kunnen bieden. Het hele team van SVC’08 feliciteert Harold Tjaden met het behalen van dit diploma en bedankt hem voor zijn toewijding om jonge voetballers en voetbalsters te helpen groeien in de sport die ze zo graag beoefenen.

Lees verder