VELO vult alle trainersposities voor komend seizoen in

Over de invulling van de staf van de seniorenselectie kan VELO tevreden zijn. Alle trainersposities voor volgend seizoen zijn inmiddels ingevuld. Toch zoekt de club nog wat versterking.

Eerder werd al bekend, dat Ramon van Rijn de opvolger wordt van Chris van Dam als trainer bij het O23-team. Dave Buytelaar is de assistent-trainer van O23 en heeft met het bestuur van VELO overeenstemming bereikt over contractverlenging. Zo blijft een echte VELO-man verbonden aan het talententeam van de Wateringse club. Sophie van Beek blijft bij O23 aan als verzorgster.

Michel Huisert (foto) wordt komend seizoen de keeperstrainer van de seniorenselectie. Hij volgt hiermee Sander Pronk op, die door drukke werkzaamheden moest stoppen. Huisert is een product uit de eigen Keepers Academy en blijft ook aan het hoofd staan van de VELO Keepers Academy. Eus Pamuk blijft leider van VELO 2. De club is voor de selecties nog wel op zoek naar een teammanager, verzorger/ster en twee grensrechters.

Overzicht staf per team

VELO 1: Hoofdtrainer: Kevin van der Geest, assistent-trainer: Peter Hartgring, teammanager: Paul Zwinkels, verzorger: Kees de Jongh, assistent-scheidsrechter: vacant.

VELO 2: Trainer: Sjors van Gaalen, teamanager: Eus Pamuk, verzorger: vacant, assistent-scheidsrechter: vacant.

VELO O23: Trainer: Ramon van Rijn, assistent-trainer: Dave Buytelaar, teammanager: vacant, verzorgster: Sophie van Beek, assistent-scheidsrechter: Ernst Fidom.

En verder keeperstrainer: Michel Huisert, fysiotherapeut: Bob Kuijpers

Lees verder