Eervolle onderscheiding Jean Nederlof (Forum Sport): Lid van verdienste KNVB

Zaterdag, tijdens de familiedag van Forum Sport, was er een grote verrassing voor Jean Nederlof. Namens de KNVB was Kees Wenneker aanwezig om hem de speld en de oorkonde te overhandigen, die behoren bij het lidmaatschap van verdienste van de KNVB.

Jean Nederlof is al vanaf 1973 actief voor de club. Eerst voor DEVJO en na de fusie voor Forum Sport. Hij klaarde de ene na de andere klus. Jeugdbestuurslid, bestuurslid technische zaken, secretaris en zelfs voorzitter. Een topvrijwilliger, die weet dat vrijwilligerswerk geen vrijblijvendheid is. Ook tegenwoordig is hij bij vrijwel elke wedstrijd van het eerste team van Forum Sport present, zowel thuis als uit. Ook Haaglanden Voetbal maakt wekelijks dankbaar gebruik van zijn verslagen van de hoofdmacht.

Maar hij staat tegenwoordig al vroeger langs de lijn om te kijken bij zijn kleinzoon. Binnen de club wordt hij gerespecteerd voor het vele werk dat hij in de loop der jaren heeft verricht. De voordracht van het bestuur van Forum Sport werd volledig ondersteund door de KNVB. Vandaar de eervolle onderscheiding ‘lid van verdienste van de KNVB’.

Lees verder