Oud-ADO Den Haag-speler Bilal Ould-Chikh krijgt nieuwe kans bij FC Volendam

De ‘licht ontvlambare’ Bilal Ould-Chikh (foto, uit zijn ADO-tijd), die ook een verleden heeft bij ADO Den Haag, krijgt bij FC Volendam komend seizoen nog een nieuwe kans. Afgelopen seizoen werd hij liefst driemaal buiten de selectie gezet door trainer Wim Jonk. De 25-jarige speler sluit echter bij de voorbereiding weer aan, laat het Noord-Hollands Dagblad weten.

In april werd Ould-Chikh voor de derde keer om disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Directeur voetbalzaken Jasper van Leeuwen liet toen weten, dat de zaak in de zomer opnieuw bekeken zou worden. De aanvaller ligt bij FC Volendam nog vast tot medio 2025.

Ould-Chikh krijgt nu van de nieuwe trainer Matthias Kohler een nieuwe kans. ,,Bilal moet leren van zijn fouten. Het zijn bij hem kleine dingen die zich opstapelen en dan groeit de irritatie. Hij moet daar mee leren omgaan”, aldus Van Leeuwen tegen het NH. Ould-Chikh kwam het afgelopen seizoen bij FC Volendam tot negentien duels in de hoofdmacht, waarin hij tweemaal doel wist te treffen. Hij geeft ook toe, wat ook bij ADO Den Haag al bekend was: ,,Ik ben een jongen met een mening, best wel direct. Ik zeg wat in me opkomt.”

(Foto: FC Volendam)

Lees verder