Carrière Tim Peters kent doorstart als assistent-trainer bij Scheveningen

Tim Peters (foto) zet zijn (voetbal)carrière voort als assistent-trainer bij Scheveningen. Hij zal komend seizoen John Blok assisteren en daarmee de technische staf van het eerste elftal completeren. Hiermee vult hij de positie in als assistent-trainer die was vrijgekomen na het vertrek van Robin Knoester.

De in Poeldijk woonachtige Peters, afgelopen jaren nog aanvoerder bij de hoofdmacht, hing aan het einde van het afgelopen seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Daarmee kwam voor de 38-jarige Peters een einde aan een imposant tijdperk, waarin hij na een profavontuur van drie jaar nog elf jaar op topamateurniveau heeft kunnen voetballen. Tim Peters heeft het spelletje altijd al als zeer leuk ervaren en heeft in de afgelopen jaren ook zeker laten zien dat hij zijn voetbalvisie graag deelt met anderen. Met zijn achtergrond als personal trainer, maar zeker ook als jeugdtrainer weet hij het spelletje ook zeer goed over te brengen op anderen.

Na een succesvolle loopbaan als speler gaat hij al zijn kennis en kunde overdragen aan de nieuwe spelersgroep. Wetende wat voor een persoonlijkheid hij is, is Scheveningen van mening, dat hij perfect in het plaatje past waar Scheveningen naar op zoek was om de technische staf compleet te maken met Levi Schwiebbe, Marco Scheenstra en John Blok.

Lees verder