DHC heeft technische staf voor komend seizoen rond

Het bestuur en de technische commissie van DHC zijn verheugd te kunnen melden, dat de technische staf voor het komend seizoen rond is. Het duo Wim Baggerman (foto boven) en Burak Uyar zullen de eindverantwoordelijkheid nemen over onze brede selectie, die compleet wordt gemaakt met een getalenteerde 023. Menderes Imeci en Erdem Uysal, beiden al lange tijd als duo actief in de voetballerij, staan te popelen om met de O23-groep aan de slag te gaan.

Het keepersgilde is ruim bezet en staat onder leiding van niemand minder dan René Stam als keeperstrainer. Imro Blinker zal aankomend seizoen als teammanager fungeren en hiermee een zeer belangrijke rol spelen in de organisatie binnen de selectie. Hierbij zal hij ondersteuning krijgen van Stanley Schmidt. Het medisch team bestaat uit twee zeer ervaren rotten! Bert Molenaar en Bertus Vreeswijk zullen de medische ondersteuning verlenen. Personal trainer Enrico Pinna van Pinnafit, werkt hierin samen voor de juiste fitheid en herstel. Verder wordt de selectie ondersteund door een ruim ingevulde Technische Commissie.

Burak Uyar


Match

,,In een zeer korte tijd zijn er veel positieve veranderingen aan de Brasserskade en dat is en was ook broodnodig. De keuze die spelers hebben gemaakt om volgend seizoen voor DHC uit te komen is ongekend groot. Wij als technische commissie zijn teruggegaan naar de tekentafel om te kijken hoe de technische staf zowel tactisch, technisch en retorisch deze nieuwe grote groep het beste kon begeleiden. Het duo trainers Baggerman en Uyar zijn een perfecte match van ervaring en positieve energie die zij op de groep willen overbrengen. Ondersteuning van alle andere namen met een groot voetbalverleden geven ons het vertrouwen om komend seizoen weer aan een stabiele en sfeervolle selectie te gaan werken”, aldus technisch manager Dennis Young.

Lees verder