Indeling Vierde Divisie – Ekrem Kahya: ,,Het zou wel eens moeilijker kunnen worden”

Vrijdag werd de indeling bekend van de Tweede, Derde en Vierde Divisie. In die Vierde Divisie zijn alle regioclubs terug te vinden: DSO, FC ’s-Gravenzande, HBS, RKAVV en Westlandia. Haaglanden Voetbal maakte een rondje langs de velden en vroeg bij de clubs naar een eerste reactie.

Tekst: Ton Beije

Ekrem Kahya (foto) stond vorig seizoen voor het eerst voor de groep bij HBS. Het werd een mooi seizoen voor de Kraaien, dat echt niet bekroond kon worden met een promotie naar de Derde Divisie. Lang deed HBS mee in de strijd om de titel, maar moest in de slotfase afhaken. Komend seizoen nieuwe kansen voor het trainersduo bij HBS, Ekrem Kahya en zijn assistent Marten Glotzbach.

Mix

Kahya kijkt in ieder geval met plezier vooruit: ,,Ik denk dat het een heel leuke indeling is met heel veel goede ploegen uit de regio.” Ook hij houdt er rekening mee dat het wel eens moeilijker zou kunnen worden. ,,Ik denk dat de competitie er ook zeer zeker sterker op geworden is en dat betekent dat we meer leuke wedstrijden krijgen en meer weerstand, waartegen we ons zullen moeten wapenen. Het wordt een mooie mix van presteren en ontwikkelen van onze goede ploeg.”

Lees verder